Solenergianlegg

Hvorfor velge installasjon av solenergianlegg fra K2 Elektro?

Komplett installasjon av solenergianlegg

K2 Elektro AS bistår deg med komplett installasjon av solenergianlegg fra start til slutt. Prosjektering, levering og montering. Privat og næring/borettslag.

Fremgangsmåten er enkel! Ta kontakt med oss og i samråd med dere utformer vi en beregning og et tilbud som tilpasses byggets energiplan.

Når prosjektering og tilbud godkjennes, innhenter vi nødvendige tillatelser fra netteier før oppstart av montering kan begynne.

K2 Elektro AS leverer «kvalitet og kompetanse», derfor har vi kun de beste leverandørene med på laget. Vi holder oss oppdatert på det nyeste innen teknologi, som energilagring og smart styring av energibruken.

Privat

Hvorfor bør jeg velge solceller?

Næring

Energifordeler for bedrifter

Sameie/borettslag

Lønnsomt for boligsameier

Kvalitet & Kompetanse med K2 Elektro

HVA ER SOLENERGI/SOLCELLEENERGI?

Med montering av over en halv million paneler per dag på verdensbasis er solcelleenergi den energiressursen som øker raskest i verden. Solcelleenergi utnytter den praktisk talt uuttømmelige energien vi hele tiden får fra solen. Hver dag får kloden energi fra solen tilsvarende hele verdens samlede energiforbruk i 27 år. Et solcelleanlegg omgjør en del av denne energien til ren strøm, som du kan bruke i boligen eller bedriften din.

 

HVA KAN DU GJØRE MED SOLCELLEENERGI?

Energien fra solceller gjøres om til vanlig strøm du kan bruke overalt hjemme eller i bedriften. Ved hjelp av solcellepaneler på taket, bakken eller fasaden forvandles sollys til CO2-nøytral strøm du bruker på vanlig måte.

Til forskjell fra for eksempel energien fra en varmepumpe eller solvarme er ikke solcelleenergi begrenset til oppvarming. Med et solcelleanlegg er du i sommerhalvåret stort sett selvforsynt med bærekraftig strøm produsert på din egen eiendom.

SOLENERGI I NORGE

Solcelleenergi egner seg svært godt som energikilde i Norge

Når du installerer et solcelleanlegg i boligen eller bygningen, forbedres energi- og miljømerkingen – og dermed øker også eiendommens verdi. Dessuten blir strømregningen lavere, og både privatpersoner og bedrifter kan selge overskuddsstrømmen tilbake til kraftselskapet. Dermed deltar du i det grønne skiftet – ikke bare på nasjonalt plan, men også i resten av Europa.

Ettersom vi har så få soltimer, tenker enkelte kanskje at solcelleenergi ikke kan være lønnsomt i Norge. Sannheten er at solcellepanelene faktisk fungerer bedre ved de relativt lave temperaturene vi har. Et solcelleanlegg i Norge fungerer dermed like effektivt som et tilsvarende anlegg i for eksempel Tyskland.

Har du spørsmål til eller behov for Solenergianlegg?

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.