Hvorfor velge serviceoppdrag fra K2 Elektro?

Servicebiler fullrigget av det nyeste innen verktøy og spesialverktøy

Når du leverer bilen din på et merkeverksted, kommer du sannsynligvis inn i en flott ren moderne verkstedhall med alt av det nyest utstyr og spesialverktøy i umiddelbar nærhet. En slik følelse av kvalitet får du også når en av våre servicemontører kommer på besøk. Med oss er det bare enda bedre – vi kommer til deg med vårt flotte rullende verksted!

Vi har servicebiler fullrigget av det nyeste innen verktøy og spesialverktøy. Godt verktøy kan ofte være halve jobben, noe som betyr effektivisering og bedre sluttresultater av vårt håndverk!

Alle våre arbeidere har norsk fagutdannelse, der vi internt stadig jobber med opplæring av ansatte. Vi har laget et eget rom i våre kontorlokaler, der ansatte kan få lov til å øve seg på installasjonsarbeid, der ledere kan inspisere og godkjenne arbeidet i ettertid.
Vi er en bedrift som er opptatt av å bli sett på som ren og ryddig, dermed stiller vi både krav til kleskode og hygiene i K2 Elektro AS. Våre kunder skal få den beste opplevelsen du kan få av en elektriker.

Når alt er nytt og av kvalitet, er man selvfølgelig opptatt av dette, og vi skal gi deg som kunde akkurat dette, kvalitet og kompetanse er viktig i vårt møte med deg – og ikke minst i vår utførelse av installasjonen.

 

Vi utfører alle arbeidsoppgaver for deg i din bolig eller ditt bygg

Tradisjonell installasjon med utstyr levert fra anerkjente leverandører. Vi installerer stikkontakter, belysning, oppgradering av sikrings skap, varmekabler, panelovner, ringeklokke, brannalarm, TV uttak, data uttak, fiber, porttelefon, el-sjekk, utbredelse av rapporter fra netteier, det er bare for deg å fortelle oss hva du ønsker å ha gjort – vi utfører!

Vi har spesialkompetanse innen en rekke felt og har samarbeidspartnere, der vi ikke har spesialkompetanse selv. Det vil si at K2 Elektro AS kan levere et veldig bredt tjeneste spekter, uten at det skal gå å bekostning av kvalitet. Sammen med våre leverandører innen belysning hjelper vi deg å skape akkurat den atmosfæren du ønsker i ditt bygg, sammen med vår spesialkompetanse innen automasjon og smarthus-løsninger, kan du være helt trygg på at du får et fantastisk inneklima med riktig luft, lys og temperatur. Det beste av alt – alt er automatisk!

Ta kontakt med oss for befaring

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.