Retail

Retail

Vi utfører elektro tekniske installasjoner innen retail

Du er i trygge hender når vi utfører elektro tekniske installasjoner i din butikk, café, restaurant, treningssenter, bensinstasjon eller kjøpesenter. Vi har utført mange prosjekter på dette området. Vi har blant annet hatt ca 30 cafeer for samme kjede på Østlandet. I disse prosjektene ser vi viktigheten av god samarbeidsevne da dette er prosjekter som går over kort tid, og det er ofte mange ukjente samarbeidspartnere involvert.

Da gjelder det å ha en god struktur på arbeidet og de ulike prosessene fremover. Når man jobber med elektro tekniske installasjoner innen retail, så er det som oftest svært mange samarbeidspartnere som alle har noe å tilføre. Det er mange fagdisipliner som skal følges opp og koordineres, da er det godt å vite at vårt team av montører og prosjektledere har mye erfaring og vet hvordan vi sammen kan få til en smidig fremdrift og utførelse av arbeidet vi skal utføre sammen for å nå vårt felles mål:

Prosjekt ferdig – til avtalt tid

Det er slik vi jobber for å få et og hvert prosjekt fullført. Har du et prosjekt eller nødvendighet for å ha med deg en trygg elektro partner, så kan vi stille opp med et team som alltid er forberedt. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller befaring.

Ta kontakt med oss for befaring

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.