Om oss

Kvalitet og kompetanse


K2 Elektro AS ble etablert i 2013. I løpet av de tre første driftsårene har våre kunder vist oss stor tillitt og virksomheten har fått utvikle seg.
Vi er i stadig vekst og er i dag 10 ansatte, hvorav; en installatør og faglig ansvarlig, syv servicemontører, en lærling og en hjelpemontør.


Vi holder til i nyoppussede lokaler på Fjellhamar i Lørenskog med sentral plassering for arbeider i hele «stor» Oslo. Våre stilige lokaler er rigget slik at vi kan vise forskjellige typer belysning og styresystemer tilpasset bolig eller næringsbygg for våre besøkende.
K2 Elektro skal være en fremtidsrettet bedrift som tenker annerledes enn tradisjonelle installatører. Vi tilbyr og skreddersyr løsninger for bolig- og næringskunder. Vi er gode på fremtidsrettede styringssystemer med meget enkle brukergrensesnitt, eller så avansert som ønsket! Høyt fokus på kundens behov og ønsker er en forutsetning.
I tillegg utfører vi automasjon, SD-anlegg, overvåkningsanlegg og komplette styringsverktøyer, tradisjonelle installasjoner og El-kontroll. Vi er også behjelpelig med utarbeidelse av IK til bedrifter med avtale om kontroller.

10

Engasjerte ansatte

479

Fornøyde kunderFremgangsmåte

  • Steg 1Kontakt

    Kom innom, ring eller send oss en e-post med din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg med eventuelle tips og råd til utførelsen, samt et godt pristilbud for gjennomføring av jobben.
  • Steg 2Planlegging

    Sammen med deg legger vi en fremdriftsplan for når prosjektet kan starte og når det skal ferdigstilles. Vi tar samtidig en vudering på om det trengs en befaring før vi setter i gang med prosjektet.
  • Steg 3Utføring

    Nå gjenstår det morsomste, selve utførelsen. Jobben gjennomføres og ferdigstilles av våre kvalifiserte medarbeidere. Er det nødvendig, kommer vi tilbake på etterbefaring for å sjekke at alt fortsatt er som det skal.