Strømmen er dyrere nå, enn når det var kulde i januar. Velg solenergi nå.
15. august 2018
Daniel i K2 elektro
25. september 2018
Show all

Vi er en lærlingbedrift

K2 elektro AS er stolte over å være en fremtidsrettet arbeidsplass, og har høsten 2018 fire lærlinger i arbeid. Uten lærlinger får vi ikke nye elektrikere, så vi ser på lærlinger som en investering i nye og flinke faglærte elektrikere.

En lærebedrift er en bedrift, offentlig etat eller institusjon, et opplæringskontor eller en opplæringsring som er godkjent av fylkeskommunen for å ta inn lærlinger/lærekandidater. For å bli godkjent må lærebedriften kunne gi deg den opplæringen som er fastsatt i læreplanen for faget, og den må ha en faglig kvalifisert person (faglig leder) som er ansvarlig for opplæringen. Opplæringen må i størst mulig grad tilpasses lærlingens eller lærekandidatens evner, interesser og forutsetninger.

Så neste gang du skal velge en håndverker, om det er elektriker, tømrer eller rørlegger – se etter lærlingmerket, da vet du at bedriften er sitt ansvar bevisst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *