Vi kan elbil lading.
25. januar 2018
Petter i K2 Elektro
1. februar 2018
Show all

Kameraovervåking av fjøs

kameraovervåking

Vi i K2 elektro har mange forskjellige oppdrag, alt fra ordinære elektrikeroppdrag som kobling av stikkontakter, sikringsskap etc. til styringssystemer, næringsbygg, energibesparende løsninger og store og små elbil anlegg.

Noen ganger har vi helt spesielle oppdrag, som i dette tilfelle hvor det skulle monteres mange overvåkingskameraer i et fjøs. Bonden fra Lørenskog ønsket enkelt å se hvordan det sto til i fjøset på en applikasjon på telefonen når han måtte ønske. Dette er spesielt gunstig når man holder på med andre ting på gården, eller man er borte fra gården på et oppdrag.

Med gode overvåkingskameraer satt opp rundt i fjøset, gir dette bonden mer frihet og bedre handlingsrom til andre ting. Dyrene står alltid i fokus hos bonden på Lørenskog, og nå kan han se til kuene enda oftere.

Vår servicemontør Kay var veldig skeptisk til de store kuene først, men etter noen timer gikk det veldig fint, og han gleder seg til neste oppdrag med nærkontakt med dyr.

Innlegget bør spilles av med lyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *